ACTIVITATS

Per a poder assistir a les activitats paral·leles cal fer inscripció prèvia enviant un correu a bruticia@protonmail.com (amb el NOM / DNI / MAIL o TELÈFON DE CONTACTE)

Dilluns 7-9-20 (19:30). CAN FELIPA. “L’art de suecar. De la pel·lícula a l’obra d’art“. Descobreix com neix aquest gènere audiovisual, les seves claus estètiques i la seva evolució com una nova expressió artística. Activitat organitzada per Produccions La Llacuna. Pels que no hi heu pogut assistir, cliqueu AQUÍ per veure el PDF amb tota la info de la xerrada. Salut i suecades!

Dimarts 15-9-20 (19:00). CAN FELIPA. “El sistema COMPADRE 2.0 (El mètode Verbruten Nation). Taller de creció digital (bodrios) per a dummies i sapastres. Imprescindible dur mòbil o tauleta amb accés a dades i les Apps (gratuïtes) PICSPLAY i PhotoshopMix instalades al dispositiu. SISA POT!!! Activitat organitzada per Vermuten Nation.

Dijous 17-9-20 (19:00). CAN FELIPA. “Activació acció sonora  / Cobla La Brutícia Principal (featuring Victoria Principal is not Suellen)“. Grup sonor d’improvisació lliure a càrrec dels membres de l’exposició ‘Brut í cia.’ Serem Cobla cobla si portes una tible o una tenora o un flabiol o un tamborí, llavors sí, serem Cobla cobla i brutícia sonora, tot impro.

             

                           

Dissabte 26-9-20 (12:00). CAN FELIPA. Conferència sobre la intrínsica relació entre el vermut i la idiosincràcia Poblenovina. Tostón infumable per tancar un cicle lamentable d’activitats.